Onderhoud, herstelling en vervanging van ketels.

Snelle herstelling van verwarming of sanitair in Oost- én West-Vlaanderen

Kamp je plots met een lek in jouw waterleiding of slaat de verwarmingsketel niet aan? Technics & more staat altijd tot jouw dienst voor dringende en minder dringende herstellingen van jouw verwarmings- of sanitaire installatie. Bel me meteen op voor een snelle interventie en een duurzame oplossing voor het probleem.

Je kan bij mij terecht voor kleine én grote herstellingen aan sanitair en verwarming. Ook een snelle reparatie van jouw verwarmingsketel of boiler is geen enkel probleem. Ik open alle cv-ketels voor een degelijk onderhoud. Ook voor depannage van de brander (gasbrander, mazoutbrander) of ketel moet je bij mij zijn. Welk merk? Dat maakt geen verschil. Bulex, Vaillant, Viessmann, ACV, Brötje, De Dietrich, Remeha, Wolf, Junkers, … hebben voor mij geen geheimen.

Bovendien lever ik de nodige officiële attesten af, zodat je zeker bent van een hoogwaardige herstelling, conform de strengste normen.